varevognsheader

sporing_icon

 

Præcis sporing helt ned til 2 meter 

Unisecures batteridrevne og opladelige sporingsenheder giver fuldt overblik over, hvor værktøj, køretøjer, entreprenørmaskiner, cargo og både befinder sig - til enhver tid.

Med de avancerede sporingsenheder og triangulering kan vi meget præcist lokalisere stjålet udstyr indenfor få meters afstand - også selv om de er placeret i P-kældre, betonafskærmede bygninger m.m.


 

Video: Alarmopkald modtaget omkring en stor mængde stjålet værktøj - vi foretog trackingen og efterforskningen sammen med Politiet
 
 

Anbefalet Tracking og Sporings produkter

Op til 15 års batteri levetid 

Unisecures batteridrevne sporingsenheder fås i 3 typer: Uni-MiniRecharge som er genopladelig og Uni-3Year og Uni-15Year med hhv. 3 og 15 års batteritid. De har en kapacitet på 400, 1200 og 6000 positioner, og de forstyrrer ikke det objekt, de pla- ceres i. Enheden vil også sende beskeder, hvis der forsøges sabotage på systemet.

De er små og kan let placeres hvor som helst - og skjult - i ejendele. uden montageomkostninger.

Brugervenligt interface og individuel tilpasning

Følg sporingsenhederne via et brugervenligt, online inter- face fra en smartphone, tablet eller computer, som viser hvor ejendelene befinder sig. Du kan let konfigurere alarm- og positionsindstillinger m.m. med individuelle beskeder i tilfælde af tyveri, bortkomst eller lignende afvigelser.

Unisecures sporingsenheder er en god prisvenlig investering, som giver tryghed.

 

 

Video: Tag med på en søgning med Unisecure

Sporing politi

seperator_gradiaent

Download datablad

Er din virksomhed plaget af tyveri, indbrud og tabt omsætning på grund af medarbejdere, der ikke kan gøre deres arbejde færdigt? Sæt sporing ind i virksomhedens værdier og effekter. 

sporing forside

Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter