banner

 fingerprint_grey

Sæt fingeraftryk på værdierne, og reducer risikoen for indbrud og tyveri med op til 83%

check-icon-orange  Kan anvendes i alle brancher

check-icon-orange  Undgå tabt arbejdstid og omsætning

check-icon-orange  Forsikringsselskaberne og politiet anbefaler DNA-mærkning

check-icon-orange  Politiet kan fremskaffe stjålne værdier på tværs af landegrænser   

 

 Start dialog med os

 

 

dnastreng

Hvad er SelectaDNA mærkning? 

  

seperator_gradiaent


DNA_steps_1_maerkning

Mærk jeres ejendele

Mærk virksomhedens ejendele med den unikke transparente SelectaDNA væske eller spray med mikroprikker og påfør advarselsmærker.

DNA_steps_2_skiltning_1

Sæt synlig skitning op 

Opsæt sikringsmærker på virksomhedens vinduer, døre, postkasse og vis at virksomhedens ejendele er beskyttet med DNA-mærkning.

DNA_steps_3_registering

Registrer jeres værdier 

Register virksomhedens unikke DNA-kode i SelectaDNA's globale database som politiet i mere end 35+ lande kan søge i.

Hvad er SelectaDNA-maerkning til erhverv? 

DNA-mærkning er en transparent væske som påføres produkter af værdi. DNA’et kan bruges på værdier som værktøj, IT-udstyr, kontorartikler, designmøbler, samt andet af værdi.

Hvorfor DNA mærke virksomhedens værdier?

DNA-Mærkning hjælper i alle brancher. Blot et enkelt penselstrøg og alt jeres værktøj, IT-udstyr, entreprenørmaskiner mv. er mærket med en unik SelectaDNA væske. DNA-mærk da det forebygger indbrud med op til 83%. Det er farligt for tyve og hælere at stjæle ejendele med DNA-mærkning, da de løber en høj risiko og medbringer et usynligt DNA-spor med sig, hvilket gør at produkterne er svære at afsætte til hælere og slutbrugere.

DNA-mærkningen kan bruges på tværs af alle brancher med effektiv indbrudsforebyggelse, via den synlige skiltning på genstande, køretøjer samt bygninger.

  • Entreprenør / Byggebranchen
  • Håndværkerbranchen
  • Kontormiljøer
  • Institutioner
  • Detailbranchen
dna-m%C3%A6rkning-logo
 
vaerktoesjkasser_med_selecta_dna

DNA Mærknings Kit til Erhvervseperator_gradiaentPolitiet sporer DNA-mærkning

SelectaDNA-mærkningen er en effektiv løsning der gør virksomheder fri for tyveri. Den unikke DNA-mærkning gemmes i et internationalt register, hvor politiet via deres database kan finde tyvekosterne.

Det danske politi kan finde frem til de stjålne genstande på få sekunder, såfremt uheldet skulle være ude. Politiet er nemlig siden 2013 blevet udstyret med relevante redskaber i deres køretøjer, som med det samme kan aflæse det stjålne produkt.

 

Gratis og livslang opbevaring i database

Jeres unikke DNA-mærkningskoder opbevares og registreres gratis i vores internationale database. Med personoplysninger, billede og beskrivelse af de registrerede værdigenstande, har politiet mulighed for at søge efter de reelle ejere af tyvekoster efter hvert indbrud.

Video_DNA_politibil


TV2 Nord:

Nordjyllands politi har udstyr i alle patruljevogne til at se SelectaDNA

Eksempler på genstande virksomheden kan DNA-mærke

 

cat001

IT og Foto-udstyr

cat004

Designmøbler

cat003

Kunst og antik

cat002

Værktøj og Maskiner

cat005

Byggematerialer


Hvordan DNA-mærker vi?

SelectaDNA-mærkning foregår både nemt og nemt.

Helt lavpraktisk påføres de udvalgte genstande med en DNA-væske, enten med vatpind eller som spray. Væsken indeholder et syntetisk DNA, og efter påføring kan væsken hverken vaskes eller slides af, og den kan kun ses under UV-lys.

Væsken er uskadelig for både udstyret og de mennesker, der er i kontakt med den.

video_maerkning_af_vaerktoej
Video: Sådanne DNA-mærkes værktøj med et SelectaDNA Mærkningskit

seperator_gradiaent


Download datablad

Er din virksomhed plaget af tyveri, indbrud  og tabt omsætning på grund af medarbejdere, der ikke kan gøre deres arbejde færdigt? Reducer risikoen for indbrud og tyveri med op til 83%. 

Datablad_DNA_ERHVERV

seperator_gradiaent


Oftest stillede spørgsmål om DNA-mærkning

Hvilke ejendele kan vi DNA-mærke?

Alle ejendele kan DNA-mærkes. Dette inkluderer både IT-udstyr som computere og fjernsyn, samt cykler og værktøj. Udover dette kan eksempelvis både smykker, antikviteter og kunst også DNA-mærkes og sikres. Dog kan det være svært at påføre små smykker som ringe, øreringe m.m. da de konstant er i berøring med huden og hurtigt slides af.

 

Kan DNA-mærkning skade virksomhedens mærkede værdier?

Nej. DNA-mærkning som transparent væske er ikke skadeligt for dine ejendele, og  kan heller ikke synes der hvor væsken er påført.
Det anbefales dog at det afprøves på et lille sted inden det påføres hele objektet. Væsken er som en klar lak der er svær at se med det blotte øje
.

 

Kan Politiet finde DNA-mærket værdigenstande?

Dansk politi har I alle politikredse oplysning og træning i hvordan de finder mærkningen. De har både speciel lys og aflæser til at kunne finde frem til ejeren, som har DNA-mærketSe her hvordan politiet bruger det. 

 

Hvordan opbevares virksomhedens oplysninger?

SAR som er den database der opbevarer dine data, er sikkerhedsgodkendt på samme niveau som netbanker. Hvis du gerne vil begrænse din information, kan du nøjes med at oplyse dit navn og telefonnummer på den kode du har købt. Det er godkendt for at politiet kan finde frem til dig som ejer. Det er ekstra og en gratis service, at du kan registrere dine værdier og uploade billeder.

 

Kan vi videregive virksomhedens ID-er ved videresalg af værdigenstande?

JA – sælger I jeres mærkede værdier, så kan I i databasen overgive produktet til en ny ejer.

 

I hvor mange lande findes der DNA-mærkning?

Politiet anvender DNA-mærkning og vores udstyr i hele 36 lande, hvorfor sandsynligheden for at genfinde værdifulde ejendele på tværs af landegrænser er stor. Så selv hvis tyve beslutter at tage køre til andre lande, kan de ikke være sikre på ikke at blive opdaget.

 

Er det rigtig DNA vi smører på virksomhedens værdier?

SelectaDNA er en kunstig fremstillet DNA-kode som ikke findes i naturen. Du skal se det som et unikt stelnummer du kommer på dine ting. Dette stelnummer ligger i væsken og gør det meget farligt for tyven at stjæle.

 


Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter