varevognsheader

dna_grease

DNA Grease 

Grease er specielt designet til at beskytte udendørs materialer som bly tagdækning og kobberrør , som er særligt sårbare over for tyveri .

Hvis en tyv håndterer mærkede varer, så vil SelectaDNA Grease øjeblikkeligt overføres på deres hænder og tøj. Fedtet kan derefter forblive på hud og tøj for uger ( selv efter vask ), og den unikke DNA-kode uigendriveligt forbinder gerningsmanden til gerningsstedet.

Start dialog med os

seperator_gradiaent


DNA Gel 

SelectaDNA Gel er ideel til brug på:
- Dørhåndtag
- Vindueskarme
- Kasseapparater
- Pengeskabe
- og andre indendørs adgangspunkter og udstyr.

Det er også brugt i narkosager eller hemmelige operationer, for at markere forskellige elementer.

Start dialog med os
dna_gel

seperator_gradiaent


DNA_ATM_skilt

DNA ATM sikring 

DNA Spray som aktiveret ved indbrud i ATM sikrede skabe.

Start dialog med os

seperator_gradiaent


DNA Tagging 

Brugen af SelectaDNA Tagging

SelectaDNA-mærkning og forsvars spray bruges til at afskrække tyve ved unik mærkning af værdier. Sprayen bruges af politi og vagter i adskillige lande mod mistænkte kriminelle involveret i forbrydelser som røverier, butikstyveri, m.m.

Hvad kan den?

SelectaDNA er bevist teknologi, der dømmer de kriminelle. Den retsmedicinske DNA-markør gør det muligt for politiet endeligt at forbinde en mistænkt til et gerningssted. Den usynlige markeringsspray skal via sprayenheden rettes mod den mistænktes torso med den hensigt at markere hudområder, tøj, fodtøj og cyklen - såfremt de kører en. Registreringen af ​​alle SelectaDNA-sprayenheder, sikrer et detaljeret spor af beviser, da hver enhed er registreret til brugeren og placeringen.

Hvordan fungerer den?

Sprøjteenheden fungerer ved at sprøjte og mærke den kriminelle med en usynlig opløsning af unikt syntetisk DNA og UV-markører, der klæber sig til hud og tøj i flere dage, uger eller endda måneder. Løsningen indeholder en unik DNA-kode, der er registreret til brugeren og placeringen. Politiet bruger ultraviolet lys til at lokalisere markerede områder, der straks forbindes til et gerningssted. Bemærk: Væsentlig træning er påkrævet af alle brugere, for at sikre korrekt brug af forsvars spray.

Start dialog med os
DNA Tagging Spray Met Police 2019%5B2%5D

seperator_gradiaent


Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter


fingerprint_grey

DNA produkter til Erhverv

 

 dna_landing_maerkning

DNA Mærkning af værdier
Forebyg indbrud ved mærkning


Synlig skiltning og usynlig DNA-mærkning sænker indbrud og tyveri. Mange virksomheder anvender DNA-mærkning, da det er hurtigt at udføre og en billig sikringsform.

dna_landding_spray

DNA Spray detail
Forebryg røveri og indbrud 


SelectaDNA spray påføres kriminelle som en let sky af UV-væske med sporstof og en 100% unik DNA-koden. Denne sidder på hud, tøj, sko, våben mm. og kan let spores.
dna_landding_paint

DNA Maling
Mærkning af stilliads med farve


DNA Paint anvendes bl.a. i stilladsbranchen. Der er tilføjet en unik kode til malingen, så virksomheder let kan identificere sine ejendele. På den måde er det nemt at se hvilke dele som hører til virksomheden.
 

DSC03908

Metallic-DNA
Identificerer stjålne udendørs udstyr


DNA-mærkning af kobberkabler, metaller, masker og andet udendørs udstyr.


dna_landding_pen

DNA Pen
Sæt din signatur og forbyg svind


DNA Pen er en usynlig mærkning med en unik DNA-kode med ultraviolet fluorescerende lys i DNA-væsken. Alt kan mærkes og det er muligt at gøre mærkningen til sin helt egen.MTH_PVC_skiltning1

Øvrige DNA produkter
Tagging, Gel, Grease og ATM sikring


Vores produkrportofølje er bredt, og heri har vi oplistet flere af de øvrige produkter vi tilbyder indenfor forebyggelse af tyveri ved DNA-mærkning.