varevognsheader

DNA-Spray forebygger røverier og sikrer personalet mod en ubehagelig oplevelse 

Et SelectaDNA spray system påfører kriminelle en fin sky af UV-væske med sporstof og en 100% unik DNA-kode, som sidder på hud, tøj, sko, våben i min. 6 uger, og kan let spores.

Et SelectaDNA spray system påfører kriminelle en fin sky af UV-væske med sporstof og en 100% unik DNA-kode, som sidder på hud, tøj, sko, våben i min. 6 uger, og kan let spores.

DNA Spray bruges bl.a. i supermarkeder, guldsmedeforretninger, restauranter, tankstationer, døgnbutikker, spillehaller, banker mv. Offentlige instanser benytter også teknologien for at beskytte deres værdifulde materialer, og som en sikkerhed for deres personale.

Butikken er sikret mod røveri med DNA-spray skiltningen i og uden for butikken sænker røverier med 65%*. Mærkningen kan identificeres af politiet fra hud, tøj, sko, våben mv.

 

DSC05371-e1538032053616
 
 

KENDT FRA TV 

Politiet offentliggør: 65% færre røverier i 50 detailbutikker med SelectaDNA-spray system

Røverier mod supermarkeder, tankstationer, døgnbutikker mfl. har været et stort problem i lang tid, derfor iværksatte Københavns politi et 18 mdr.'s projekt i 2014 med 50 supermarkeder, hvor der blev installeret SelectaDNA Spray systemer. Se politiets offentliggørelse og resultat i indslaget fra TV2 News

* 18 mdr.'s test gav 65% færre røverier. 

Video_dna_spray_tv2_news

seperator_gradiaent


Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter


fingerprint_grey

DNA produkter til Erhverv

 

 dna_landing_maerkning

DNA Mærkning af værdier
Forebyg indbrud ved mærkning


Synlig skiltning og usynlig DNA-mærkning sænker indbrud og tyveri. Mange virksomheder anvender DNA-mærkning, da det er hurtigt at udføre og en billig sikringsform.

dna_landding_spray

DNA Spray detail
Forebryg røveri og indbrud 


SelectaDNA spray påføres kriminelle som en let sky af UV-væske med sporstof og en 100% unik DNA-koden. Denne sidder på hud, tøj, sko, våben mm. og kan let spores.
dna_landding_paint

DNA Maling
Mærkning af stilliads med farve


DNA Paint anvendes bl.a. i stilladsbranchen. Der er tilføjet en unik kode til malingen, så virksomheder let kan identificere sine ejendele. På den måde er det nemt at se hvilke dele som hører til virksomheden.
 

DSC03908

Metallic-DNA
Identificerer stjålne udendørs udstyr


DNA-mærkning af kobberkabler, metaller, masker og andet udendørs udstyr.


dna_landding_pen

DNA Pen
Sæt din signatur og forbyg svind


DNA Pen er en usynlig mærkning med en unik DNA-kode med ultraviolet fluorescerende lys i DNA-væsken. Alt kan mærkes og det er muligt at gøre mærkningen til sin helt egen.MTH_PVC_skiltning1

Øvrige DNA produkter
Tagging, Gel, Grease og ATM sikring


Vores produkrportofølje er bredt, og heri har vi oplistet flere af de øvrige produkter vi tilbyder indenfor forebyggelse af tyveri ved DNA-mærkning.