Vi gør sikkerhed simpelt

Unisecure Nordic er en af de førende nordiske leverandører af ejendelsmærkning, sporing og sikring af værktøj, materiel og varebiler.

Virksomheden har været i front med at levere politimæssige og forsikringsmæssige anbefalede ejendomsmarkeringsløsninger siden 2010 (Unisecure Danmark). Siden da har Unisecure hjulpet husejere, virksomheder, lokale myndigheder, hospitaler og skoler med at beskytte deres ejendele.
Unisecure Nordic Aps er et danskejet, firma baseret i udkanten af Helsingør og betjener sine kunder både direkte og gennem et voksende netværk af montører, distributører og forhandlere.
Unisecure er vokset igennem årene, da vi leverer en vedvarende høj kvalitet og service med kunden i fokus. Vores medarbejdere har alle sammen arbejdet med sikring og sporing i mange år og alle er efteruddannet i vores produkter. Vi vægter at samle på glade kunder og positive historier hvorfor en stor del af vores forretning kommer fra gensalg og større aftaler om værdisikring af danske hjem, små og mellemstore danske virksomheder samt nogle af de helt store entreprenør koncerner i Danmark – Det er vi stolte af.

BEAR LOCK - VAREVOGNS­SIKRING

Unisecure introducerer det meget effektive Bear Lock system som allerede nu er en succes i mange lande. Succesen ligger i færre indbrud i varebiler da kriminelle ved, at de ikke kan komme ind i varevognen

Læs mere om Bear Lock – Varevognssikring

SELECTADNA-MÆRKNING

Vi er Danmarks førende virksomhed indenfor DNA-mærkning, og leverer innovative kriminalitets forebyggende løsninger med fokus på, at mindske tyveri, indbrud og røverier.

Læs mere om DNA-mærkning
 

TRACKING OG SPORING

Det ikke nok med GPS-trackere som kan fås meget billigt. Skal man have sikkerhed og have politiets hjælp til at genfinde det stjålne gods, så er løsningen kombinationen af GPS med GSM og muligheden for at sende et pejlesignal. Derfor er det vigtigt at anvende Unisecures sporingsenheder hvor man kan triangulere en præcis lokation, hvilket er en grundforudsætning for en sikker genfinding.

Løsninger som udfordrer selv de professionelle forbrydere – GSM, GPS og UHF og RFID

ÅBNINGSTIDER

Mandag:09:00 – 16:00
Tirsdag:09:00 – 16:00
Onsdag:09:00 – 16:00
Torsdag:09:00 – 16:00
Fredag:09:00 – 16:00

Adresse

Unisecure Nordic ApS
Larsensvej 5 B
2950 Vedbæk

CVR: 41276983

info@unisecure.dk +45 69 90 18 18

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter