fingerprint_grey

Sæt fingeraftryk på værdierne, og reducer risikoen 
for indbrud og tyveri med op til 83%

 

check-icon-orange  Indbrudstyvenes skræk

check-icon-orange  Få dine værdier igen

 check-icon-orange  Nemt og hurtigt at påføre
 

 

  
DNA_steps_1_maerkning

Mærk dine ejendele

Mærk dine ejendele med den unikke transparente SelectaDNA væske med mikroprikker og påfør advarselsmærker.

DNA_steps_2_skiltning_1

Sæt synlig skitning op 

Opsæt sikringsmærker på vinduer, døre, postkasse og vis at dine ejendele er beskyttet med DNA-mærkning.

DNA_steps_3_registering

Registrer dit kit i databasen 

Register din unikke DNA kode i SelectaDNA's globale database som politiet i mere end 40 lande kan søge i.


Anbefalet DNA-MÆRKNINGS PRODUKTER


seperator_gradiaent


Hvad er SelectaDNA-maerkning? 

SelectaDNA-sikring er en direkte tryghed for dig og dit hjem. Det er en billig og nem form for sikring af dine personlige ejendele, så du ikke skal gå med ondt i maven over at komme hjem til et tomt hus. Fysisk er DNA-mærkningen en transparent væske som påføres ejendele af værdi. SelectaDNA-væsken kan bruges både på dit fjernsyn og din computer, samt på antikviteter, smykker, møbler og andre værdifulde ejendele.

selecta-dna-explaner-animationsvideo
 

Hvorfor SelectaDNA mærke mine private ejendele?

Du skal SelectaDNA-mærke dine personlige ejendele, for at slippe af med tyvene, og få ro i maven ved tanken om, at de ikke kommer igen.
Det er vist, at der er op til 83% færre indbrud i private hjem, hvor der er SelectaDNA-mærkning, end hjem uden. Dette tal taler for sig selv, og er et bevis på hvordan tyvene afskrækkes af DNA-mærkning.
Tyvekoster med SelectaDNA-mærkning er svære at afsætte til hælere eller slutkunder. Derfor fravælger indbrudstyve SelectaDNA mærkede hjem. 

 

Eksempler på genstande du kan DNA-mærke

 

cat001

IT og Foto-udstyr

cat004

Designmøbler

cat003

Kunst og Smykker

cat002

Værktøj og Maskiner

cykel__

Cykler


 

Politiet sporer DNA-mærkning

SelectaDNA-mærkningen er en effektiv løsning der forebygger indbrud. Såfremt uheldet i værste tilfælde skulle være ude, kan politiet finde frem til de stjålne genstande på få sekunder. Det danske politi har udstyr i deres køretøjer, der med det samme kan aflæse det stjålne produkt. Den unikke DNA-mærkning gemmes i et internationalt register, hvor politiet via deres database kan finde frem til tyvekosterne.

 

Gratis og livslang opbevaring i database

Som forbruger af DNA-mærkning opbevares dine unikke DNA-mærkningskoder gratis. Du får en livslang registrering af 50 genstande i vores internationale database. Med personoplysninger, billede og beskrivelse af de registrerede værdigenstande, har politiet mulighed for at søge efter de reelle ejere af tyvekoster efter hvert indbrud.

Video_DNA_politibil


TV2 Nord:

Nordjyllands politi har udstyr i alle patruljevogne til at se SelectaDNA

Hvordan DNA mærker jeg?

SelectaDNA-mærkning foregår hurtigt og nemt. Helt lavpraktisk påføres de udvalgte genstande med en DNA-væske, enten med vatpind eller som spray. Væsken indeholder et syntetisk DNA, og efter påføring kan væsken hverken vaskes eller slides af, og den kan kun ses under UV-lys.

Væsken er uskadelig for både udstyret og de mennesker, der er i kontakt med den.

DNA Killemose DSC_0015-

seperator_gradiaentKENDT FRA TV 

Overbevisende resultat af 2-årig test i boligområde

Forsikringsselskabet Tryg afviklede igennem en 2-årige periode test af SelectaDNA mærkning i et privat boligområde i Sønderborg, hvortil resultatet blev et fald på 25% af indbrud i området. 

DNA_TV2


seperator_gradiaent


Download datablad

Sæt fingeraftryk på værdierne, og reducerer risikoen for indbrug og tyveri med op til 83%. Læs mere her.

210623 Produktblad DNA_privat side 2

Oftest stillede spørgsmål om DNA-mærkning

Hvilke ejendele kan jeg mærke?

Alle ejendele kan DNA-mærkes. Dette inkluderer både IT-udstyr som computere og fjernsyn, samt cykler og værktøj.
Udover dette kan eksempelvis både smykker, antikviteter og kunst også DNA-mærkes og sikres. Dog kan det være svært at påføre små smykker som ringe, øreringe m.m. da de konstant er i berøring med huden og hurtigt slides af.;

 

Kan DNA-mærkning skade mine ting?

Nej. DNA-mærkning som transparent væske er ikke skadeligt for dine ejendele, og kan heller ikke synes der hvor væsken er påført.
Det anbefales dog at det afprøves på et lille sted inden det påføres hele objektet. Væsken er som en klar lak der er svær at se med det blotte øje.

 

Kan Politiet finde DNA-mærket genstande?

Dansk politi har I alle politikredse oplysning og træning i hvordan de finder mærkningen. De har både speciel lys og aflæser til at kunne finde frem til ejeren, som har DNA-mærket – Se her hvordan politiet bruger det. 

 

Hvordan opbevares mine oplysninger?

SAR som er den database der opbevarer dine data, er sikkerhedsgodkendt på samme niveau som netbanker. Hvis du gerne vil begrænse din information, kan du nøjes med at oplyse dit navn og telefonnummer på den kode du har købt. Det er godkendt for at politiet kan finde frem til dig som ejer.  Det er ekstra og en gratis service, at du kan registrere dine værdier og uploade billeder.

 

Kan jeg videregive mine ID-er ved videresalg af værdigenstande?

JA – sælger du dine mærkede værdier, så kan du i databasen overgive produktet til en ny ejer.

 

I hvor mange lande findes der DNA-mærkning?

Politiet anvender DNA-mærkning og vores udstyr i hele 36 lande, hvorfor sandsynligheden for at genfinde værdifulde ejendele på tværs af landegrænser er stor. Så selv hvis tyve beslutter at tage køre til andre lande, kan de ikke være sikre på ikke at blive opdaget.

 

Er det rigtig DNA jeg smører på mine ting?

SelectaDNA er en kunstig fremstillet DNA-kode som ikke findes i naturen. Du skal se det som et unikt stelnummer du kommer på dine ting. Dette stelnummer ligger i væsken og gør det meget farligt for tyven at stjæle.

 


Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter