banner

24.553 politianmeldte indbrud i 2019

Mange ved hvor ubehageligt det er, at fremmede har gennemrodet ens ejendele. Ejendele som er gået i arv i generationer eller er helt unik for den enkelte er borte.
Nu kan du sikre din bolig og værdigenstande med DNA-mærkning. Nu kan sikre din bolig, cykler og andre værdigenstande for helt ned til 16 kr. per genstand. Den billigste sikringsløsning på markedet. Ingen abonnement eller tvungen genkøb.

HURTIG OG LET PÅFØRING

Mærk dine ejendele med den unikke transparente SelectaDNA væske med mikroprikker, og sæt de medfølgende advarselsmærker fra SelectaDNA kittet på dine ejendele, døre, vinduer og postkasse - så forebygger du indbrud med op til 83%.TYVES OG HÆLERES SKRÆK

Tyve/hælernes skræk er tyvekoster, som kan fælde dem. De løber en høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig, når de stjæler SelectaDNA mærkede ejendele. Tyvekosterne er sværere at afsætte til hælere eller slutkunder. Derfor fravælger indbrudstyve SelectaDNA mærkede hjem.

I SAMARBEJDE MED POLITIET

Politiet har udstyr, så de straks kan aflæse DNA-koden og se ejerforhold i SelectaDNA's globale database. Tyve har et forklaringsproblem overfor politiet, når de kan se, hvor værdigenstandene er stjålet fra, hvem ejeren er, og om det er angivet som stjålet.

DNA privat produkter

Vil i høre mere om DNA mærkning?

Ring 6990 1818 eller fang os på chatten i højre side.
Kontakt os nu

Med SelectaDNA-mærkningskit får du DNA-væske, som du kan påføre dine vigtigste værdigenstande, f.eks. tv, computere, kameraer, antikviteter, smykker, møbler, kunst, værktøj, cykler og meget andet.

Stort set alle faste værdigenstande kan mærkes med SelectaDNA for optimal tyveri beskyttelse

Hver mikroprik måler 0,25 mm. og viser DNA-koden. DNA-kode registreringen i databasen fortæller politiet hvilken person eller virksomhed værdigenstanden tilhører.

I væsken findes en unik DNA-kode som består af tusindvis af mikroprikker. Disse gør det muligt for politiet at identificere DNA-mærkede værdi- genstande og knytte dem til ét gerningssted. For tyven eller hæleren er det nu risikabelt at besidde eller sælge stjålne genstande. På denne måde øges chancerne for at få dine ting tilbage.

SelectaDNA mærkning er en UV sporingsvæske, der indeholder en 100% unik identifikationskode og 1.000 små mikro-prikker. Med SelectaDNA kan du diskret (nærmest usynligt) mærke dine ejendele. Væsken påføres 1-2 steder i samlinger, riller osv. på ejendele med et penselstrøg.

SelectaDNA kittet indeholder unik DNA-væske, sikringsmærker i flere størrelser og skilte, samt mærkningspind til mærkning.

SELECTADNA DATABASE

Til hver DNA-flaske med DNA-mærkning følger en gratis og livslang registrering af 50 genstande i databasen, på denne måde kan politiet finde frem til dine ejendele. Flaskens unikke DNA-kode tilknyttes en bestemt person i en database, som politiet i hele Europa kan tilgå. Med personoplysninger og billede og beskrivelse af de registrerede værdigenstande har politiets efterforskere mulighed for at søge efter de reelle ejere af tyvekoster efter hvert indbrud. Dette giver en præventiv effekt som afskrækker tyve fra at begå indbrud i dit hjem, samtidigt med at det gør det sværere at tyvene at afsætte de stjålne værdier.Det er meget let

 Mærk dine ejendele med SalectaDNA

 Sæt sikringsmærker på døre, vinduer og ejendele

 Registrér din kode i SelectaDNA database(n)

 

Flot resultat af Forsikringsselskabet Tryg ’s test i boligområde

Forsikringsselskabet Tryg's 2-årige test af SelectaDNA i et privat boligområde i Sønderborg gav markant færre indbrud…Sådan fremstilles og forebygger et SelectaDNA kit indbrud