varevognsheader

Sikkerhedsrådgivning 

Rådgivning af eksperter med mange års erfaring indenfor sikring.

Vi hos Unisecure tilbyder en snak omkring sikring, samt hvad I kan gøre i forhold til jeres udfordringer og det budget I har. Der er meget at gøre og vi kan gennem Unisecures erfaring de seneste 10 år se, at det er en god forretning at sikre sine værdier.

Unisecure har i flere år undervist og vejledt virksomheder, forsikringsselskaber, politi m.fl. Unisecure arbejder meget og effektivt med tyveri og indbrud, så netop forebyggelse er et ekspertisefelt hos Unisecure.

Hvad skal man vælge?
Video... Alarm... Lås... DNA... Tracking... Mærkning.. Vi kunne blive ved. Vi kan i Unisecure give dig råd og vejledning for at dække jeres sikringsbehov.

Start dialog med os

Sikkerhedsraadgivning_

Sådan arbejder vi
 


check1

Afdækning af behov

Vi hjælper med at afdække dit specifikke behov, ud fra de tanker du går med og de ønsker du har.

check2

Denne rette løsning

Vi finder løsningen så du får lige netop de produkter der gør dig sikker.

check3

Implementering og dialog

Vi implementerer dit sikkerhedsudstyr og er efterfølgende behjælpelig med service.


seperator_gradiaent


foredrag-1

Foredrag 

Unisecure deltager i oplæg og debatter ude i virksomheder samt til borgermøder, foreninger m.m., hvor vi belyser flere emner indenfor forebyggelse og efterforskning af tyveri.

Et foredrag med Unisecure bliver afholdt af en af vores efterforskningskonsulenter, hvorpå interessenterne bliver gjort klogere på en typisk tyvs adfærd og ageren, situationer og statistikker i dagens Danmark og hvordan tyveri kan forebygges og efterforskes ved brug af Unisecures løsninger.

Start dialog med os

seperator_gradiaent


Uddannelse 

Unisecure har gennem årene undervist både landets politikredse, offentlige myndigheder og forsikringsselskaber i effektiv brug af både DNA-mærkning samt vores løsninger indenfor tracking og sporing.

Vores efterforskningskonsulenter står i spidsen for vores uddannelsesforløb, som er et teknisk og detaljeorienteret forløb, hvor eksempler fra vores tidligere efterforskninger viser, hvorledes Unisecures produkter anvendes, i forbindelse med efterforskning og formindskning af tyveri.

Start dialog med os
undervisning

seperator_gradiaent


Efterforskning 

Unisecure har gennem en årrække stået for privat efterforskning og rådgivning i forbindelse med svindel, bedrageri, tyveri m.m.

Vores efterforsknings konsulenter er tidligere polititjenestemænd og specialister i at sikre dokumentation, med henblik på en evt. senere anmeldelse til politiet.

Med Unisecures avancerede sporingsenheder og triangulering tilbyder vi en meget præcis lokalisering af stjålet udstyr indenfor få meters afstand, også selvom de er placeret i P-kældre, beton-afskærmede bygninger mv.

Start dialog med os
efterforskning

Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter