dna_trace_topheader

Fælder metal tyvene på stedet 

SelectaDNA Metallic-DNA er udviklet til at beskytte og identificere værdifulde metaller og udendørs udstyr. Det er et højteknologisk mærknings produkt, som består af en gruppe keramiske partikler og tusindvis af mikroprikker.

Partiklerne bliver læst af vores særlige scanner, der belyser dem og måler deres brydning. Scanneren kræver ingen særlige færdigheder at bruge. SelectaDNA Metallic-DNA Scanneren kan programmeres til at vise kundens navn, når koden er læst.

Hvordan virker det?

SelectaDNA Metallic-DNA leveres som spray som indeholder to identifikatorer: Metallic-DNA nanopartikler, der autentificere varemærke som en ægte SelectaDNA produkt, og metal mikroprikker der identificerer hvem den registrerede ejer er. Koden på metal mikroprikker er knyttet til en sikker database, der er tilgængelig for politiet på alle tidspunkter via et sikkert online login.

SelectaDNA Metallic-DNA spray indeholder et UV sporstof, så blot ved at lyse med en UV lygte på et mærket element, vil det lyse fluorescerende blåt og indikere tilstedeværelsen af Metallic-DNA mærkningen. Denne kode kan så læses enten ved at anvende en SelectaDNA Metallic-DNA scanner på overfladen eller ved at tage et skrab af lakken og læse den med en scanner senere.

Velegnede anvendelser

Kommunerne bruger produktet Grease (konsistens som fedt) til at beskytte metal lagre, herunder kloakdæksler, byinventar, vejskilte og statuer.

Bruges af lokale myndigheder, politi og små, mellemstore og store virksomheder, hvor SelectaDNA Metallic-DNA også kan bruges i mindre skala, med en generisk Metallic-DNA kode. Denne bruges til at verificere at mærkningen er et ægte SelectaDNA produkt, og de holografiske mikroprikker beviser ejerskabet.

SelectaDNA Metallic-DNA kan hjælpe virksomheder og offentlige instancer inden for følgende områder: Metal tyveri fra: Utility virksomheder, jernbaneinfrastruktur, statslig ejendom (vejskilte, kloakdæksler), virksomheder og kirker (kobbertage, -tagrender mv., mindesmærker).

Udstyrs tyveri fra: byggepladser, virksomheder som lejer byggepladserudstyr ud, lokale myndigheder, virksomheder, gårde.

Identifikation gerningsmanden

Den største fordel ved Metallic-DNA er, at det giver mulighed for politiet at identificere stjålne genstande på stedet, hvilket betyder, at de ikke længere er afhængige af tids- og omkostnigskrævende analyser.

Dette har efterfølgende ført til anholdelser og domme af tyve som indrømmer deres forbrydelser, idet bevisernre er så stærke.

DSC03842
 
DSC03908
 
DSC03851
 
DSC03824

seperator_gradiaent


KENDT FRA TV 

Kobberkabler fundet på grund af DNA mærkning

Nyhederne var med, da to kabeltyve forsøgte at sælge kobberkabler på en skrotplads i Glostrup vest for København.

Metallic-DNA fra Unisecure var grunden til kablernes ejer kunne findes. 

tv2news_1

seperator_gradiaent


Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter


fingerprint_grey

DNA produkter til Erhverv

 

 dna_landing_maerkning

DNA Mærkning af værdier
Forebyg indbrud ved mærkning


Synlig skiltning og usynlig DNA-mærkning sænker indbrud og tyveri. Mange virksomheder anvender DNA-mærkning, da det er hurtigt at udføre og en billig sikringsform.

dna_landding_spray

DNA Spray detail
Forebryg røveri og indbrud 


SelectaDNA spray påføres kriminelle som en let sky af UV-væske med sporstof og en 100% unik DNA-koden. Denne sidder på hud, tøj, sko, våben mm. og kan let spores.
dna_landding_paint

DNA Maling
Mærkning af stilliads med farve


DNA Paint anvendes bl.a. i stilladsbranchen. Der er tilføjet en unik kode til malingen, så virksomheder let kan identificere sine ejendele. På den måde er det nemt at se hvilke dele som hører til virksomheden.
 

DSC03908

Metallic-DNA
Identificerer stjålne udendørs udstyr


DNA-mærkning af kobberkabler, metaller, masker og andet udendørs udstyr.


dna_landding_pen

DNA Pen
Sæt din signatur og forbyg svind


DNA Pen er en usynlig mærkning med en unik DNA-kode med ultraviolet fluorescerende lys i DNA-væsken. Alt kan mærkes og det er muligt at gøre mærkningen til sin helt egen.MTH_PVC_skiltning1

Øvrige DNA produkter
Tagging, Gel, Grease og ATM sikring


Vores produkrportofølje er bredt, og heri har vi oplistet flere af de øvrige produkter vi tilbyder indenfor forebyggelse af tyveri ved DNA-mærkning.