varevognsheader

Hvad er DNA Paint? 

DNA Paint anvendes bl.a. i stilladsbranchen. Her anvendes farver med en RAL-koder til genkendelse af virksomhedens stilladsdele. Ulempen ved kun at anvende farver er, at flere virksomheder har de samme farver og som bevisførelse ved tyverier er det ikke fyldestgørende. Vi har tilføjet en unik kode til malingen, så virksomheder let kan identificeres sine ejendele vha. en special scanner. På den måde er det nemt at se hvilke dele som hører til virksomheden.

   

 Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter


DNA produkter til Erhverv

 

 

DNA Mærkning af værdier
Forebyg indbrud ved mærkning


Synlig skiltning og usynlig DNA-mærkning sænker indbrud og tyveri. Mange virksomheder anvender DNA-mærkning, da det er hurtigt at udføre og en billig sikringsform.DNA Spray detail
Forebryg røveri og indbrud 


SelectaDNA spray påføres kriminelle som en let sky af UV-væske med sporstof og en 100% unik DNA-koden. Denne sidder på hud, tøj, sko, våben mm. og kan let spores.
DNA Maling
Mærkning af stilliads med farve


DNA Paint anvendes bl.a. i stilladsbranchen. Der er tilføjet en unik kode til malingen, så virksomheder let kan identificere sine ejendele. På den måde er det nemt at se hvilke dele som hører til virksomheden.
 DNA Trace
Identificerer stjålne udendørs udstyr


DNA-mærkning af kobberkabler, metaller, masker og andet udendørs udstyr.
DNA Pen
Sæt din signatur og forbyg svind


DNA Pen er en usynlig mærkning med en unik DNA-kode med ultraviolet fluorescerende lys i DNA-væsken. Alt kan mærkes og det er muligt at gøre mærkningen til sin helt egen.

Øvrige DNA produkter
Tagging, Gel, Grease og ATM sikring


Vores produkrportofølje er bredt, og heri har vi oplistet flere af de øvrige produkter vi tilbyder indenfor forebyggelse af tyveri ved DNA-mærkning.