Stilladsheader

Hvad er DNA Maling? 

DNA maling anvendes bl.a. i stilladsbranchen. Her anvendes farver med en RAL-koder til genkendelse af virksomhedens stilladsdele. Ulempen ved kun at anvende farver er, at flere virksomheder har de samme farver og som bevisførelse ved tyverier er det ikke fyldestgørende. Vi har tilføjet en unik kode til malingen, så virksomheder let kan identificeres sine ejendele vha. en special scanner. På den måde er det nemt at se hvilke dele som hører til virksomheden.

P1088758   Paint_stillads

 

DNA-paint_h%C3%A5nd-stop%20tyven

seperator_gradiaent


Fund af stillads med DNA maling!

Efter en større fangst, som først ledte os til tyvekoster for flere millioner, kunne vi glæde hele 9 firmaer, da de kunne få deres stilladsdele retur. Tag med en tur til Nordsjælland, hvor vi var med politiet og fandt en stor del af stjålne stilladsdele.

DNA_paint_fangst_1

DNA maling er nemt at arbejde med

DNA maling påføres nemt med sprøjte eller pensel.  Malingen er vandbaseret, og sprøjteudstyr eller pensler kan afrenses i almindeligt vand.  I videoen ses processen hos en virksomhed der benytter DNA malingen.

stillads%20bliver%20malet

seperator_gradiaent


Download datablad 

Læs mere DNA maling og hvad den kan gøre for dig og dit firma.

Datablad_DNA_PAINT

seperator_gradiaent


fingerprint_grey

DNA produkter til Erhverv

 

 dna_landing_maerkning

DNA Mærkning af værdier
Forebyg indbrud ved mærkning


Synlig skiltning og usynlig DNA-mærkning sænker indbrud og tyveri. Mange virksomheder anvender DNA-mærkning, da det er hurtigt at udføre og en billig sikringsform.

dna_landding_spray

DNA Spray detail
Forebryg røveri og indbrud 


SelectaDNA spray påføres kriminelle som en let sky af UV-væske med sporstof og en 100% unik DNA-koden. Denne sidder på hud, tøj, sko, våben mm. og kan let spores.
dna_landding_paint

DNA Maling
Mærkning af stilliads med farve


DNA Paint anvendes bl.a. i stilladsbranchen. Der er tilføjet en unik kode til malingen, så virksomheder let kan identificere sine ejendele. På den måde er det nemt at se hvilke dele som hører til virksomheden.
 

DSC03908

Metallic-DNA
Identificerer stjålne udendørs udstyr


DNA-mærkning af kobberkabler, metaller, masker og andet udendørs udstyr.


dna_landding_pen

DNA Pen
Sæt din signatur og forbyg svind


DNA Pen er en usynlig mærkning med en unik DNA-kode med ultraviolet fluorescerende lys i DNA-væsken. Alt kan mærkes og det er muligt at gøre mærkningen til sin helt egen.MTH_PVC_skiltning1

Øvrige DNA produkter
Tagging, Gel, Grease og ATM sikring


Vores produkrportofølje er bredt, og heri har vi oplistet flere af de øvrige produkter vi tilbyder indenfor forebyggelse af tyveri ved DNA-mærkning.

seperator_gradiaent


Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter


seperator_gradiaent