SelectaDNA Hård Plast Sikringsskilt 30 x 30 cm.

På lager

Ekskl. moms: 155,00 kr Inkl. moms: 193,75 kr
Produktbeskrivelse

1 mm. SelectaDNA Hård Plast Sikrings Skilt
Størrelse 30 cm. x 30 cm.

Hjørnehuller til montering med strips eller skruer.
Kan anvendes indendørs og udendørs

Bemærk: Al skiltning er kun til rådighed for eksisterende SelectaDNA kunder eller for kunder som bestiller mærkningskit for første gang. Den tyveri afskrækkende effekt har sin effekt ved at kombinere SelectaDNA mærkning med SelectaDNA skiltning med indendørs og udendørs sikringsmærker og skilte. Såfremt der ikke kan oplyses kit og pinkode ved forespørgsel vil ordren blive annulleret.

Yderligere information

BEMÆRK - VIGTIG INFORMATION FØR BESTIILLING!

For at opretholde en høj forebyggelses- og sikringsværdi i SelectaDNA DNA-mærkningskonceptet, så er det vigtigt at man også DNA-mærker sine ejendel med SelectaDNA væsken og registrerer sig med kit koden i vores internationale database, som det danske politi har direkte adgang til. At DNA-mærke sine ejendele og skilte med det er yderst effektivt, hvilket mange nyhedsindslag fra danske forsikringsselskaber, politi og medier gennem de seneste år har påvist og kan ses på vores  SelectaDNA YouTube kanal her; https://www.youtube.com/playlist?list=PLP1b-NJvoevwvjx1Cgz_fIaOpp7P_O-vg

Pga. ovenstående og alle vores glade kunders brug af dette tyveri og indbrudsforebyggelses koncept, så tillades det desværre ikke at købe sikringsmærker alene uden, at man i forvejen har en SelectaDNA kit kode! Kit koden er den unikke DNA-kode som står på DNA-flasken når man har købt et DNA kit.

Al skiltning er kun til rådighed for eksisterende SelectaDNA kunder eller for kunder som bestiller mærkningskit for første gang. Denne information oplyses på Unisecure e-shoppen før ordrebestilling af skiltning.

Bestil venligst ikke skiltning alene. Såfremt der ikke kan oplyses kit og pinkode ved forespørgsel vil ordren blive annulleret.

Mvh. Unisecure - SelectaDNA

Bedømmelser