SelectaDNA Bil Sikringsmærke 7x10 cm. Til udvendig montering

På lager

Ekskl. moms: 35,00 kr Inkl. moms: 43,75 kr
Produktbeskrivelse

SelectaDNA Bilrude Sikringsmærke
Bilrude mærke 7 cm. x 10 cm. Udvendig montering.

Yderligere information

BEMÆRK - VIGTIG INFORMATION FØR BESTIILLING!

For at opretholde en høj forebyggelses- og sikringsværdi i SelectaDNA DNA-mærkningskonceptet, så er det vigtigt at man også DNA-mærker sine ejendel med SelectaDNA væsken og registrerer sig med kit koden i vores internationale database, som det danske politi har direkte adgang til. At DNA-mærke sine ejendele og skilte med det er yderst effektivt, hvilket mange nyhedsindslag fra danske forsikringsselskaber, politi og medier gennem de seneste år har påvist og kan ses på vores  SelectaDNA YouTube kanal her; https://www.youtube.com/playlist?list=PLP1b-NJvoevwvjx1Cgz_fIaOpp7P_O-vg

Pga. ovenstående og alle vores glade kunders brug af dette tyveri og indbrudsforebyggelses koncept, så tillades det desværre ikke at købe sikringsmærker alene uden, at man i forvejen har en SelectaDNA kit kode! Kit koden er den unikke DNA-kode som står på DNA-flasken når man har købt et DNA kit.

Al skiltning er kun til rådighed for eksisterende SelectaDNA kunder eller for kunder som bestiller mærkningskit for første gang. Denne information oplyses på Unisecure e-shoppen før ordrebestilling af skiltning.

Bestil venligst ikke skiltning alene. Såfremt der ikke kan oplyses kit og pinkode ved forespørgsel vil ordren blive annulleret.

Mvh. Unisecure - SelectaDNA

Bedømmelser