SelectaDNA 25 mærkningskit til kun 590,00 (Alka kundetilbud)

På lager

Ekskl. moms: 691,00 kr Inkl. moms: 863,75 kr
Produktbeskrivelse

SelectaDNA 25 mærknings kit, (værdi 863,75 kr.) indeholder:
1 x 8 ml flaske med SELECTADNA UV sporstof, Mikro Dots, og en sikker unik DNA kode.
1 x Pode pind.
2 x ark med i alt 25 sikrings advarselsmærker til mærkede ejendele (kan ikke fjernes efter påføring uden at det krakelerer i bitte små stykker).
2 x ark med 2 stk. dobbeltsiddet vindues sikringsmærker på hvert ark. (til indvendig montering). Størrelse 7 cm. x 9,5 cm.

1 x hårdt plast sikringsskilt m/2 skruehuller. Størrelse 7 cm. x 9,5 cm.
1 x advarselsmærke til f.eks. postkasse. Størrelse 7 cm. x 9,5 cm.

1 x ark med 4 stk. cykel/fritids sikringsmærker. Størrelse 5 cm. x 1,5 cm.
1 x brugervejledning.

Registrering i internationalt register (databasen) så længe som ønskes.

50 registreringspladser i databasen.
1 x Medlemskort

SelectaDNA 25 mærkningskit forebygger indbrud og tyveri med op til 83%, v.h.a. mærkning med en nærmest usynlig væske som hærder på de ejendele den på smøres. Væsken har en unik kode som indeholder identifikation og sporing så politiet kan finde frem til den retmæssig ejer og tyven eller hæleren vil blive knyttet til gerningsstedet. SelectaDNA 25 mærkningskit anbefales til private hjem, kolonihaven, mindre erhverv og institutioner. Det er designet til at mærke og beskytte cirka 25 ejendele, såsom IT, TV, inventar, lamper, kameraer, smykker, kunst, malerier og meget meget mere.

Yderligere information

SelectaDNA 25 mærkningskit forebygger indbrud og tyveri med op til 83%, v.h.a. mærkning med en nærmest usynlig væske som hærder på de ejendele den på smøres.

Væsken har en unik kode som indeholder identifikation og sporing så politiet kan finde frem til den retmæssig ejer og tyven eller hæleren vil blive knyttet til gerningsstedet.SelectaDNA 25 mærkningskit anbefales til private hjem, kolonihaven, mindre erhverv og institutioner.
Det er designet til at mærke og beskytte cirka 25 ejendele, såsom IT, TV, inventar, lamper, kameraer, smykker, kunst, malerier og meget meget mere.

Bedømmelser