SelectaDNA-mærkning til private

Politiet, Det Kriminalpræventive Råd (DKR) og forsikringsselskaberne anbefaler at du DNA-mærker dine værdier og forebygger indbrud og tyveri.

Læs mere nedenfor og se videoerne med de gode resultater.
Til huset Til cyklen

Hurtigt og nemt

Mærk dine ejendele med den unikke transparente SelectaDNA væske med mikroprikker og påfør de medfølgende advarselsmærker fra SelectaDNA kittet på ejendelene, døre, vinduer og postkasse, så forebygger du indbrud med op til 83%.

Farligt for tyve og hælere

Tyve og hælere løber en høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig når de stjæler SelectaDNA mærkede ejendele, hvilket gør at produkterne er sværere at afsætte til hælere eller slutbrugere.

I samarbejde med politiet

Politiet i politikredsene har udstyr så de straks kan aflæse DNA-koden og se ejerforhold i SelectaDNA's globale database. Tyve har et forklarings problem ift. at politiet kan se hvor det er stjålet fra, hvem ejeren er og om det er angivet som stjålet.

SelectaDNA-mærkning til hus, lejlighed eller sommerhus.


Beskyt dit hjem, sommerhus, værdier, unikum af ejendele eller det du har aller mest kært med SelectaDNA mærkning, reducerer du risikoen for at blive udsat for tyveri eller indbrud med op til 83% og det anbefales af Politiet, DKR og Forsikringsselskaberne.

SelectaDNA findes i 47 lande (22 af disse i Europa), hvor poltiet på kryds af landende arbejder sammen. Havner danske SelectaDNA mærkede ejendele f.eks. i Polen, vil dansk politi blive kontaktet og ejendelene bliver tilbageleveret til retmæssig ejer.

Et SelectaDNA kit sælges til kr. 795,- og er uden abonnement.

Bestil et mærknings-kit til hjemmet her

DNA-mærkning til din special-, christiania- eller alm. cykel, cykeldele og andet udstyr


Mærk 2 cykler, cykel-dele og andet udstyr med en nærmest usynlig klar hærdende væske, med en unik DNA-kode. DNA-koden registreres i et internationalt register med ejeroplysninger, hvor politiet i 47 lande kan søge og få oplysninger om hvem ejeren er og hvorfra cyklen er stjålet. Det gør det risikabelt for tyve og hælere at være i besiddelse af DNA-mærkede cykler og salgsværdien bliver væsentlig forringet eller helt usalgbar. Netop det betyder at din cykel vil være et ikke-attraktivt mål for tyve! Finder politiet DNA-mærkede cykler i nogle af de 47 lande vil de blive returneret til dig.

Et SelectaDNA cykel kit (til 2 cykler) sælges til kr. 695,- og er uden abonnement.

Bestil et mærknings-kit til cyklen her

Grundejerforeninger går sammen og
advarer med vej- og områdeskilte

Vejlaug, grund- og boligforeninger mv. går sammen og mærker alle boliger med SelectaDNA og opsætter SelectaDNA vejskilte hvor Legende børn og Nabo hjælp er placeret. Således advares der ved indkørsel til området fra vejen, stier mv. og forebygger indbrud.

Er din forening interesseret i at
høre mere, så kontakt os og lad
os se på en løsning til jer.

SelectaDNA vejskilte, DNA-kit mv.
kan bestilles direkte i vores shop.

Sikkerhed og forebyggelse til private

Politiet, DKR og forsikringsselskaberne anbefaler
at du DNA-mærker dine værdier og forebygger indbrud og tyveri.
Læs mere nedenfor og se videoerne med de gode resultater.
Lad os tage en snak om din sikkerhed i hjemmet