Bo trygt, DNA-mærkning til private

Tyve/hælernes skræk er tyvekoster som kan fælde dem. SelectaDNA-mærk dine ejendele, opsæt  skiltningen inde som ude, så er du allerede på forkant mod indbrud.

Se videoen; SelectaDNA forebyggelse mod indbrud. 

Tests viser meget gode resultater, læs mere nedenfor.
Til hjemmet Til cyklen

Hurtigt og nemt

Mærk dine ejendele med den unikke transparente SelectaDNA væske med mikroprikker og påfør de medfølgende advarselsmærker fra SelectaDNA kittet på ejendelene, døre, vinduer og postkasse, så forebygger du indbrud med op til 83%.

Tyve/hælernes skræk

Tyve og hælere løber en høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig når de stjæler SelectaDNA mærkede ejendele, hvilket gør dem sværtrat afsætte til hælere eller slutkunder. Derfor fravælges SelectaDNA mærkede hjem.

I samarbejde med politiet

Politiet i politikredsene har udstyr så de straks kan aflæse DNA-koden og se ejerforhold i SelectaDNA's globale database. Tyve har et forklarings problem ift. at politiet kan se hvor det er stjålet fra, hvem ejeren er og om det er angivet som stjålet.

Tryg testede SelectaDNA-mærkning hos private i 2 år.
Resultatet gav markant færre indbrud.


Forsikringselskaber i Danmark har stor interesse i at beskytte deres kunders indbo. Derfor testede Tryg fra 2014-2016  hos borgere som fik SelectaDNA og en tilsvarende kontrolgruppe uden SelectaDNA.

Markant forskel!
De som DNA-mærkede deres ejendele og havde forebyggende skiltning ude som inde, var langt bedre sikrede end andre som ikke havde denne indbrudsforebyggelse. Se mere i videoen.

Vidste du, at forsikringsselskaber tilbyder deres kunder rabat ved køb af et SelectaDNA kit. Se mere på dit forsikringsselskabs hjemmeside.

Cykler og cykeldele kan være svære at ejerbestemme, SelectaDNA gør en forskel.


Mærk 2 cykler, cykel-dele og andet udstyr med en nærmest usynlig klar hærdende væske, med en unik DNA-kode. DNA-koden registreres i et internationalt register med ejeroplysninger, hvor politiet i 47 lande kan søge og få oplysninger om hvem ejeren er og hvorfra cyklen er stjålet. Det gør det risikabelt for tyve og hælere at være i besiddelse af DNA-mærkede cykler og salgsværdien bliver væsentlig forringet eller helt usalgbar. Netop det betyder at din cykel vil være et ikke-attraktivt mål for tyve! Finder politiet DNA-mærkede cykler i nogle af de 47 lande vil de blive returneret til dig.

Et SelectaDNA cykel kit (til 2 cykler) sælges til kr. 695,- og er uden abonnement.

Bestil et mærknings-kit til cyklen her

Grundejerforeninger går sammen og
advarer med vej- og områdeskilte

Vejlaug, grund- og boligforeninger mv. går sammen og mærker alle boliger med SelectaDNA og opsætter SelectaDNA vejskilte hvor Legende børn og Nabo hjælp er placeret. Således advares der ved indkørsel til området fra vejen, stier mv. og forebygger indbrud.

Er din forening interesseret i at
høre mere, så kontakt os og lad
os se på en løsning til jer.

SelectaDNA vejskilte, DNA-kit mv.
kan bestilles direkte i vores shop.

Bo trygt - indbrudsforebyggelse til private

Politiet i mere end 45 lande søger efter SelectaDNA mærkede ejendele og arbejder sammen på kryds og tværs. Havner danske SelectaDNA mærkede ejendele f.eks. i Polen, vil dansk politi blive kontaktet og ejendelene bliver tilbageleveret til den retmæssige ejer.

Politiet, DKR og forsikringsselskaberne anbefaler
at du DNA-mærker dine værdier og forebygger indbrud og tyveri.
Lad os tage en snak om sikkerheden i dit hjem