Politiet, DKR og Forsikringsselskaberne
anbefaler usynlig mærkning.

Er virksomheden plaget af tyveri og indbrud, udskydelse af aftaler og tabt omsætning? Sæt et fingeraftryk, og reducer risikoen for indbrud og tyveri med op til 83% med DNA-mærkning.

Group 25 Copy 6
DNA-MÆRKNING HJÆLPER I ALLE BRANCHER

Et penselstrøg og værktøj, specialudstyr, entreprenørmaskiner, IT-udstyr, designmøbler mv. er mærket med en unik SelectaDNA væske. Alle brancher opnår DNAmærkningens effektive indbrudsforebyggelse via den synlige skiltning på genstande, køretøjer og bygninger.

Group 28 Copy 6

SPORBART - FARLIGT FOR TYVE & HÆLERE

Tyve og hælere løber en høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig, når de stjæler SelectaDNAmærkede genstande. DNA-mærkede genstande er sværere at afsætte til hælere og slutbrugere. Derfor fravælger tyve i langt højere grad SelectaDNA mærkede virksomheder.

Group 7
I SAMARBEJDE MED POLITIET SIDEN 2013

Politiet har siden DNAmærkningen indtog i Danmark i 2013 kunnet aflæse DNA-koder på tyvekoster. Efter opslag i SelectaDNA's internationale ejer-database har kriminelle et forklaringsproblem, da politiet her kan se hvor genstande er stjålet fra og hvem den retmæssige ejeren er.

DNA Mærknings Kit til Erhverv

SELECTADNA ERHVERVSKIT

Synlig skiltning og usynlig DNA-mærkning sænker indbrud og tyveri fastslog Justitsministeriet i sin undersøgelse* i 2018. Flere og flere virksomheder anvender DNAmærkning, da det er hurtigt at udføre og tilmed en billig sikringsform. DNA-mærkningen på genstande har en holdbarhed på min. 5 år. Ingen tyverier eller indbrud i flere år. - Thomas Carlsen, ejer af Carlsen & Co har sikret værktøj, maskiner og varebiler og har ikke haft indbrud siden opstarten af DNA-mærkning i 2016. - Poul Jacobsen, direktør på Hotel Nyborg Strand har sikret deres designmøbler, malerier mv. siden 2016.
- Jeanette Garner Rønne, ejer af Tandlægehuset Humle

*Kilde: Forsøg med usynlig mærkning i Aarhus Kommune, Justitsministeriets Forskningskontor Maj 2018.

section_erhverv

TS Stilladser A/S sprayer stilladsdele med DNA Paint

DNA PAINT

DNA Paint anvendes bl.a. i stilladsbranchen. Her anvendes farver med en RAL-koder til genkendelse af virksomhedens stilladsdele. Ulempen ved kun at anvende farver er, at flere virksomheder har de samme farver og som bevisførelse ved tyverier er det ikke fyldestgørende. Vi har tilføjet en unik kode til malingen, så virksomheder let kan identificeres sine ejendele vha. en special scanner. På den måde er det nemt at se hvilke dele som hører til virksomheden.

DNA PEN

DNA Pen er en usynlig mærkning med en unik DNA-kode med ultraviolet fluorescerende lys i DNA-væsken. Uanede anvendeligheder DNA Pennen er et super stærkt mærkningsprodukt da det nærmest kun er fantasien som sætter grænsen for hvad DNA Pennen kan anvendes til. Man kan mærke alt og gøre mærkningen til sin helt egen på den måde at forstå, at det kan være som vist på billedet her en tekst, eller en figur, sin egen signatur på dokumenter osv. Skulle nogen forsøge at lave en kopi af mærkningen, så vil en test af den unikke DNA-kode med nemhed bevise, at det blot er en kopieret version med UV uden DNA-koden og ikke den originale

jeans

Download datablad

Er din virksomhed plaget af tyveri, indbrud i varebilen og tabt omsætning på grund af medarbejdere, der ikke kan gøre deres arbejde færdigt? Sæt dit fingeraftryk på forretningen, og reducer risikoen for indbrud og tyveri med op til 83%.

varebil-sikring-book

Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter