Video: Tidligere indbrudstyv udtaler

Sk_rmbillede_2020-11-11_kl._10.56.41

Er du husejer kender du med garanti følelsen af utryghed ved tanken om at komme hjem til et tomt hus. Den følelse går kun væk når du ved at huset er sikkert.

Der er intet vi ønsker mere end at få vores hjem i frem, og vide at alle vores ejendele er sikre og intakte. Derfor må indbrud forebygges på bedst mulige måde.

Tidligere indbrudstyv udtaler

Gennem utallige snakke med tidligere kriminelle og tyve, har Unisecure erfaret hvad der skræmmer tyvene væk. Mærkede hjem og værdigenstande holder tyvene sig fra. Tyvekoster med DNA-mærkning er svære at afsætte til hælere eller slutkunder. Derfor fravælger indbrudstyve DNA mærkede hjem

“Det [tyvekosterne] er ikke så nemme at komme af med. Der er en risiko hele tiden, da det kan kodes tilbage til gerningsstedet. Så det får man aldrig så meget for” 
- udtaler en tidligere indbrudstyv. 


Og det er her DNA-mærkning kommer ind i billedet. Ved at mærke dine personlige ejendele, slipper du af med tyvene, og får ro i maven ved tanken om, at de ikke kommer igen. Det er vist, at der er op til 83% færre indbrud i private hjem, hvor der er DNA-mærkning, end hjem uden. Dette tal taler for sig selv, og er et bevis på hvordan tyvene afskrækkes af DNA-mærkning.

Hvordan virker DNA?

SelectaDNA-mærkning foregår hurtigt og nemt. Helt lavpraktisk påføres de udvalgte genstande med en DNA-væske, enten med vatpind eller som spray. Væsken indeholder et syntetisk DNA, og efter påføring kan væsken hverken vaskes eller slides af, og den kan kun ses under UV-lys. Væsken er uskadelig for både udstyret og de mennesker, der er i kontakt med den.

Du kan anskaffe dig DNA-mærkning her og gå i seng med ro i maven.

Læs om vores DNA-mærkning til private hjem her