Unisecure - Din Sikringspecialist i Forebyggelse, Sikring, Sporing og Efterforskning.

politiet_og_unisecure_indsats-team_i_aktion

Unisecure har på mange punkter gennem årene vist sin ekspertise med unikke sikringsprodukter og services. Disse forebygger indbrud og sikrer kunders værdier så kriminelle handlinger undgås.

Det hænder at folk ikke kan kende forskel på dit og mit. Nedenstående er et eksempel på vores ekspertise, hvor Unisecures indsats-team påbegynder en efterforskning og sporing.
Videoen viser Unisecures indsats-team og politi i samarbejde omkring en fælles og lidt dramatisk aktion, hvor værktøj for flere hundrede tusinde var stjålet og en fange var på flugt.

Antallet af indbrud i varebiler (1.980 indbrud/2019*), på byggepladser og i virksomheder er stadig et højt antal samlet set.
Mange kører i dag i varebiler hvor der ikke er foretaget ekstraordinære sikkerhedsforanstaltninger. Det resulterer bl.a. i driftstop, administrativt ekstra arbejde, udskydelse af opgaver mm.

Gør livet surt for de kriminelle, forebyg med SelectaDNA-mærkning, installer en BearLock® eller sporing - det kan faktisk ses på bundlinen - og så er det tilmed en billig måde at sikre sine værdier på.

Få en snak eller et tilbud fra vores sikringsrådgivere, som kan hjælpe med at finde den rette løsning til afhjælpning af dine/virksomhedens udfordringer.

Klik og udfyld, så ringer vi dig op, alternativt kontakt os på tlf. 6990 1818 eller info@unisecure.dk.
* Kilde: Dansk Statistik 2020