NYHED! DNA-spray i varebiler mærker værktøjstyve i 6 uger.

Roever_dna_maerket_lav_oploesning-890x594

Som noget helt nyt har Unisecure lanceret et SelectaDNA Spray system til varebiler og erhvervskøretøjer. Systemet er et batteridrevet mobilt stand-alone DNA-spray system som på under ét minut kan klargøres, monteres og aktiveres.

Ved indbrud i varebilen eller erhvervskøretøjet aktiveres den mobile DNA-spray enhed og mærker de kriminelle med en fin sky af UV-væske med sporstof og en unik DNA-kode. Væsken tørrer på få sekunder og kan ikke fjernes eller vaskes af. Væsken sætter sig på hud, tøj, sko m.m. i minimum 6 uger, og kan let spores til ét bestemt gerningssted og dermed også ejer af bilen. 

Op til 5 modtagere notificeres straks ved indbrud.

 
Det batteridrevne mobile spray system klargøres og sættes op på under ét minut og<br>er klar til at mærke uvedkommende med en unik DNA kode.

Ring 6990 1818 og hør om mulighederne for varebilsikring

Batteridrevet mobil DNA-spray til varebiler og erhvervskøretøjer

SelectaDNA-Varebil-Spray-System-monteret-i-varebil

DNA-spray brugt i årevis og forebygget røverier med stor succes i detailhandelen.

Konceptet er det samme for varebilen, her blot i detailhandelen. En lang række detailbutikker, heriblandt nogle af de største supermarkedskæder har anvendt SelectaDNA spray til forebyggelse af røverier med stor succes.
65% færre røverier viste en 18 måneders test blandt 50 supermarkeder som politiet offentliggjorde i 2016. Skiltningen som vist på billedet nedenfor og inde i butikkerne har stor forebyggende virkning.

Skulle nogen trodse skiltningen, så har politiet udstyret til at se mærkningen og foretage DNA-tests. Denne vil vise om en bestemt person har befundet sig i den pågældende butik eller varebil. Affyrede DNA-flasker udskiftes altid straks efter affyring og forsegles, hvis der har været begået en kriminel handling.

admin-ajax