Nyhed! DNA Paint forebygger effektivt tyveri af stilladser.

DNA_paint_blog_billede

TS Stilladsmontage ApS er en af Danmarks større virksomheder som udlejer stilladser, og som har haft problemer med tyveri og svind af stilladsdele. Virksomheden har tusindvis af stilladsdele, som repræsenterer en stor værdi og det kan være svært at påvise hvad der ejes af virksomheden. Firmaet har i mange år brugt en grøn farve for at genkende deres materiel. Problemet er at en grøn farve ikke ”holder i retten” da alle kan købe en grøn farve.

Firmaet har nu sammen med Unisecure blandet den grønne farve med en DNA-kode der gør mærkningen helt unik. Nu har firmaet så både den synlige grønne farve og kan nu bevise at det er deres stilladsdele vha. DNA kodningen.

P1088770-1024x577

Grøn maling med en unik DNA-kode klargøres for at blive sprayet på alle TS Stilladsmontage ApS stilladsdele.

P1088794-1024x577

Stakkevis af stilladsdele mærkes nemt og hurtigt ved at spraye dem med DNA-malingen.

Den synlige skiltning på hver enkelt ejendel er en meget vigtig del for forebyggelse af tyverierne. Det gør det sværere for tyv/hæler at videresælge stjålne DNA-mærkede ejendele og nemmere for politiet at se at de har med DNA-mærkede ejendele at gøre.

DNAPAINT-TS-Stilladsmontage-maerke-1-1024x427

 

Store bannere hænges op på ydersiden af stilladserne, som fra afstand tydeligt advarer om at TS Stilladsmontage ApS stilladser har andvendt DNA Paint til tyverisikring af sine stilladser.

Det har haft en effektiv virkning på antallet af tyverier. Virksomheden har ingen tyverier haft efter man er startet med at anvende DNA-Paint.

DNAPAINT-TS-Stilladsmontage-banner

Er du interesseret i at høre hvad DNA-paint kan gøre for din virksomhed, så venligst kontakt os på tlf. 6990 1818 eller info@unisecure.dk Tags:,,,,

,