Indbrud i 35% af el og vvs virksomheder i Hovedstadsområdet inden for det seneste år

2

TV Lorry har været ude og dykke ned i det tilbagevende problem omkring tyveri i varevogne.

35% af el og vvs-virksomheder i Hovedstadsområdet har haft indbrud i deres varevogne indenfor det seneste år. Det er en del højere end resten af landet hvor gennemsnittet ligger på 24%.
Tal der er alt for høje og som de beskriver i indslaget, frustrerende for virksomhedsejerne.

Mikael Berggreen, Direktør for Berggreen-VVS er en af de mange der har været så uheldig at opleve indbrud i sin varevogn. Hele 6 gange de sidste 3 år har han oplevet indbrud i varevogn. Han oplever at komme på arbejde om morgenen og møde ind til en tom bil hvor alt indhold med værdi er blevet stjålet.
Mikael Berggreen er så træt af dette tilbagevendende problem at han nu har fået installeret en lås der skal holde tyvene væk.

Se TV2 Lorry indslaget her >

Unisecure giver jer derfor muligheden for at varevognssikre jeres køretøjer, så I kan beholde jeres værdier og undgå tyveri.
Varevogne er som oftest fyldt med værdier som værktøj, entreprenørmaskiner, IT-udstyr m.m. som tyvene gerne vil have fat på, hvis de let tilgængeligt kan komme ind i varevognen. Med varevognssikringen kan du med ro i maven vide at vognen står i sikkerhed med al inventar intakt og få en rolig og tryg arbejdsdag uden unødige afbrydelser og besvær.

Læs om de smarte og sikre løsninger Unisecure kan tilbyde for af varevognssikringer her