Gode nyheder, men trist trend.

Sk_rmbillede-2020-02-12-kl.-12.47.30-890x880

Unisecure har alene i årets første måned fundet flere kriminelle til “forsvundet” udstyr v.h.a. sporingsenheder.

De avancerede sporingsenheder installeres i virksomhedernes værdier bl.a. i værktøj og IT udstyr, netop for at komme problemet til livs.

Den gode nyhed er, at de kriminelle er anholdt og værdierne er kommet tilbage til rette ejer. Den triste nyhed er dog, at i de sidste tilfælde har det været ansatte i virksomhederne der har udført den kriminelle handling. Vi har snakket med andre i branchen som oplever samme tendens. Der er plads til forbedring i retningslinjerne for hvad en medarbejder må tage med hjem eller låne til eget brug og i hvor lang tid. Vi anbefaler at virksomheden melder reglerne klart ud.

 

Hvordan opnås de gode resultater i samarbejde med politiet?

Skaermbillede-2020-02-12-kl.-12.58.07-1024x701

Unisecure anvender avanceret pejleudstyr til at spore og finde stjålet udstyr inden for få meters afstand.

Unisecure har specielt pejleudstyr med avanceret teknologi og en aktiv realtime forbindelse til det stjålne udstyr. Et professionelt pejlehold finder udstyret/tyvekosterne i samarbejde med politiet og de kriminelle kan hermed gøres ansvarlige.

Hvis tyveri kun spores ved hjælp af GPS kan det være svært at få hjælp fra Politiet, idet GPS signalet alene ikke kan retfærdiggøre politiets indsats p.g.a. unøjagtig positions angivelser. Dette har gjort at support´en ikke altid har været lige god fra myndighedernes side. Derfor er det vigtigt at gøre op med hvad formålet er og hvad vil man opnå med sporingsenheder der anvendes.

Tags:,,,