Århus kommune fik deres stjålne IT-udstyr retur med DNA-mærkning

aarhus_kommune-blog

Århus kommune har mærket deres IT-udstyr med DNA-mærkning. Dette gør det nemt at identificere at udstyret er deres i tilfælde af tyveri. 

Dette var netop tilfældet da DNA-mærkning hjalp det Østjyllands Politi i forbindelse med en ransagning. Her var man ude af andre årsager, men kiggede også efter DNA-mærkning og fandt IT-udstyr der netop var mærket med SelectaDNA-mærkning.

Unisecure gav hurtigt politiet oplysninger om disses ejerforhold og ejers adresse, dvs. gerningsstedet, hvorved de kontaktede Steen Iver Knudsen fra Århus Kommune som var identificerede igennem DNA-mærkningen.

Henrik Olsen, direktør fra Unisecure, udtaler ”Det er hvad vi kalder win-win-win situation. Politiet fik oplyst et gerningssted og den kriminelle kan blive sat til ansvar for sine handlinger. Århus kommune fik deres it-udstyr tilbage og Unisecure glæder sig over at have hjulpet med endnu en opklaring af tyvekoster”.

Steen Iver Knudsen fra Århus kommune udtrykker også begejstring for teknologien “Det er rart når uheldet nu er ude, og vi har indbrud, at vores lokale politi gør en indsats for at finde tingene i det kriminelle miljø”.

Østjyllands Politi er ligeledes positive for sagens udvikling “Det er netop ting som mærkning der gør vi har nemmere ved at finde et gerningssted og en forurettet. At vi også kan hægte en sigtelse på en gerningsmand, er jo også en positiv sidegevinst” udtaler betjenten fra Østjyllands Politi. 

Sæt fingeraftryk på værdierne, og reducer risikoen for indbrud og tyveri med op til 83%.

Forebyg tyveri i virksomheden med en unik og effektiv mærkning af værdigenstande. Simpelt, nemt, billigt. 

Læs mere om DNA-mærkning her

 

Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

henrik
CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter