SelectaDNA-mærkning
til erhverv

Flere års intenst samarbejde med Politi og forsikringsselskaber med SelectaDNA mærkning af ejendele viser en stor tyveriforebyggelses effekt.
DNA-mærkning bruges inden for alle brancher og virksomheds-typer til forebyggelse af tyveri og svind af  dyrt og vitalt udstyr.
 

Forebygger tyveri af værktøj, maskiner, IT, designmøbler, kunst mv.


Med SelectaDNA-mærkning kan du diskret (nærmest usynligt) mærke dit professionelle udstyr med en unik identifikationskode. Denne fortæller hvor ejendelene stammer fra og tilhørsforholdet. Derfor frygter tyve og hælere at være i besidelse af SelectaDNA mærkede ejendele, og både Politiet og forsikringsselskaberne anbefaler at mærke ejendele med SelectaDNA.

Hvad er SelectaDNA mærkning? 
SelectaDNA mærkning er en unik UV sporingsvæske, der indeholder en 100% unik DNA-kode og 1.000 små micro-prikker (0,5-1 mm). Væsken påføres 1-2 steder i samlinger, riller osv. på ejendele med et penselstrøg som herefter  hærder. Sikringsmærker påføres og ejer information registreres i SelectaDNA's globale database, som politi fra mere end 40 lande har adgang til.

Politiet finder ejeren til tyvekoster på få sekunder 
Politiet kan med deres udstyr på få sekunder se UV-mærkningen og aflæse DNA-koden i mikroprikken på formodede stjålne ejendele. Ved et hurtigt opslag i databasen valideres ejer-identiteten, både for ejendele fundet i Danmark men også i et af de mere end 40 andre lande som er en del af det internationale netværk. Fundne ejedele tilbageleveres til retmæssig ejer.

Politiet, F&P (Forsikring og Pension) og SikringsBranchen anbefaler DNA-mærkning af udstyr.

Se vores udvalg af SelectaDNA-mærknings kit til erhverv her
Image

Sikkerhed og forebyggelse
til erhverv

Politiet, DKR og forsikringsselskaberne anbefaler at du DNA-mærker dine værdier og forebygger indbrud og tyveri.
 

Hurtigt og nemt

Mærk værktøj, entreprenør maskiner, IT-udstyr, design møbler nærmest alt af værdi, med den unikke transparente SelectaDNA væske med mikroprikker og påfør de medfølgende advarselsmærker fra SelectaDNA kittet på ejendelene, døre, vinduer og postkasse, så forebygger du indbrud med op til 83%.

Farligt for tyve og hælere

Tyve og hælere løber en høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig når de stjæler SelectaDNA mærkede ejendele, hvilket gør at produkterne er sværere at afsætte til både hælere og slutbrugere.

I samarbejde med politiet

Politiet i politikredsene har udstyr så de straks kan aflæse DNA-koden og se ejerforhold i SelectaDNA's globale database. Tyve har et forklarings problem ift. at politiet kan se hvor det er stjålet fra, hvem ejeren er og om det er angivet som stjålet.

Forebyg tyveri af metaller og udendørs udstyr med SelectaDNA Trace


SELECTADNA Trace løsningen kommer i en let-at-bruge 150 ml. spray indeholder to identifikationer: Trace nanopartikler, som validerer varemærket som en reel SELECTADNA produkt, og metal mikroprikker der identificerer hvem den registrerede ejer er. Koden på metal mikroprikker er knyttet til en sikker database, der er tilgængelig for politiet på alle tidspunkter via en sikker online login.

SELECTADNA Trace sprayen indeholder en UV sporstof, så blot ved at lyse med en UV lommelygte over et markeret element, så vil en blå fluorescens indikere tilstedeværelsen af ​​Trace løsning. Denne kode kan derefter aflæses enten ved at anvende en SELECTADNA Trace scanner til overfladen, eller ved at tage en skrabning af lak og læse det med en scanner senere.

Stærkt forebyggende og afskrækkende

Bruges i mere end 40 lande. Siden 2005 er over 15 mio. hjem og firmaer beskyttet.

Hos Unisecure har vi over 30 års erfaring i sikkerhedsbranchen med kriminalitetsforebyggelse
Skal vi tage en snak om sikring af dit firma?