Unisecure søger forhandlere i Danmark, Sverige og Norge.

IMG_3442-1024x683

FAKTA OM CARGO LOCK
Cargo Lock er en del af Bear Lock brandet som dækker over en række unikke sikringsprodukter blandt andet til transportbranchen.
Cargo Lock har et godt renommé, er velkendt, solid og et professionelt indbrudsikkert dobbelt låsesystem til bla. varebilers varerum gennem mere end 20 år i Europa. Hemmeligheden bag, er det indvendige mekaniske låsesystem uden tilkobling til centrallåsen, hvor mere end 90% af alle indbrud begås.
Oprindeligt blev Cargo Lock låsesystemet udviklet for at dæmme op mod de utrolig mange og voldsomme indbrud i de Baltiske og Østeuropæiske lande. Systemet produceres specifikt til det enkelte bil-mærke og model for nøjagtigt tilpasning indvendigt i varebilen og kan leveres til alle nyere varebiler og størrelser.

Cargo Lock produktark >>

Unisecure har d.d. et netværk af bilhuse, bilforhandlere, opbyggere og værksteder som sælger og udfører installationer. Vi ønsker at få en tæt dialog/samarbejde og få udbygget netværket med større lokalt repræsentantskab.

Er du interesseret i at høre mere om at bliver forhandler bedes du kontakte vores forhandleransvarlige Lars Ryberg på lr@unisecure.dk eller 23 37 60 70.

Unisecure's unikke produkter, ekspertise, personale med mange års erfaring kogt sammen med et højt forhandler leverings- og serviceniveau løfter hele oplevelsen og kundetilfredsheden til et højere plan og gør at virksomheder i mange forskellige brancher og det offentlige får en helt-igennem-god-oplevelse og dækket deres behov!