5 danskere, 5 år i fængsel – FBI var imponerede over danskere

Unisecure-hjalp-FBI-2-890x553

Thi kendes for ret…

5 danskere blev dømt sammenlagt 5 års fængsel for samlet 52 forhold. Det hele startede med et stjålet fjernsyn…

En virksomhed havde en udstillingslejlighed hvor et faldskærms-tv var en del af udstillingen og gentagne gange var blevet stjålet efter indbrud.

Virksomheden bad Unisecure om hjælp, hvorefter vi placerede vores sporingsudstyr i fladskærms-tv’et.

Igen blev det stjålet og Unisecure hjalp politiet i deres efterforskning med opklaringen, som var starten på en 2 år lang sag med 52 forhold, der i alt gav 5 års fængsel til 5 danskere.

FBI og New Yorks politi (NYPD) meget begejstret

Selecta-DNA-oplaeg-i-Diamond-District-2

Henrik Olsen forklarer om brugen af SelectaDNA til sikring i butikker til møde i New Yorks “Diamond District”

Unisecures direktør Henrik Olsen var inviteret til New York som taler på et møde i New York diamant industrien i den den kendte del Diamond district, hvor det meste at USA’s diamanthandler kommer igennem. Det var repræsentanter fra bl.a. FBI, NYPD og en del større amerikanske virksomheder.

Emnet var sikring af butikker med varer af høj værdi. DNA mærkningen imponerede både myndighederne og er allerede taget i brug i New York, hvor Richard Mille som er en verdenskendt high-end urbutik har fået installeret DNAspray i butikkerne. Netop ure i denne butik starter prisen ved 750.000 USD = 5 millioner danske kroner.

Henrik-Olsen-i-NYC-2

Richard Mille og Channel er de 2 nyeste designerkæder som har besluttet at benytte SelectaDNA spray i deres butikker.

Dansk grænsepoliti stopper biler og fandt DNA mærket tyvekoster

Det er en stor hjælp for politiet når de foretager en razzia og de tjekker udenlandske varebiler, hvis værktøjet i bilerne er mærket.

Dette var tilfælde ved en razzia man lavede tidligere på måneden ved den danske grænse. Her blev varebiler stoppet og tjekket. Der var success med at spore noget SelectaDNA mærket værktøj tilbage til en dansk ejer og udfordringen for bilens fører var at han ikke lige kunne redegøre for hvorfor hans bil netop kørte med værktøj tilhørende denne person. Politiet har i mange omgang opfordret borgere og virksomheder til at mærke deres værdier da det gør det nemmere at føre tilbage til et gerningssted. Hvis de ikke kan bevise det er stjålet, så for den formodede gerningsmand varerne retur.

Dansk-graensepoliti

 

Kaptajn på færge tillod politiet at anholde person og tage lastbil af færgen

En polsk chauffør fik sig en overraskelse, da han blev bedt af svensk politi og kaptajnen på færgen mellem Ystad og Polen af køre sin lastbil af færgen.

I lastbilen var en stamper som var sikret med en sporingsenhed. Dette viser igen at det kan betale sig at sikre med mindre sporingssenheder der kører på eget strøm som Unisecure har leveret til rigtig mange kunder med værktøj eller maskiner de gerne vil passe på.

stamper               Ystad-Polen-faerge