Unisecure holder et vågent øje med danske virksomheder

Stor efterspørgsel på Unisecure vagtpersonale hos virksomheder.

I starten af Corona udbruddet måtte Unisecure hjælpe med at holde ro og orden bla. i supermarkederne, hvor hamstring af dagligvarer skabte helt kaotiske forhold. Dette mindskedes dog hurtigt efter indsættelsen af vagter, samt at der blev givet information til folk om at der var varer nok til alle.

Unisecure har holdt og holder stadig et vågent øje hos mange virksomheder under Corona-krisen, hvor dele af Danmark har været lukket ned. Virksomheder som har stået tomme, blev nærmest oplagte mål for indbrud, hvilket de kriminelle hurtigt fandt ud af.
Blandt andet LO-Skolen i Helsingør er én af en lang række virksomheder, som har haft behov for sikring med vagter og rundering. Det har givet en del travlhed i Unisecures vagtafdeling.

Unisecure sikrer kundebegrænsninger i detailbutikker i Corona-krisen.

Unisecure vagt sikrer at et begrænset antal kunder bliver lukket ind ad gangen og at der holdes afstand hos youSee.

Virksomheder som har holdt åbent under Corona-krisen, har bedt om hjælp fra Unisecure. Der har I mange detailbutikker været ønske om at kontrollere antallet af kunder. Der er efterhånden kommet mere kontrollerede forhold og folk er gode til at holde afstand, som her hvor youSee kunder pænt bliver bedt om at vente uden for på behørig afstand.