Markedets mest avanceret teknologi til tracking

Løsninger som udfordrer selv de professionelle forbrydere – GSM, GPS og UHF og RFID
 

Tracking & Sporing


Unisecure tracking er baseret på en avanceret GSM teknologi, der praktisk talt gør det umuligt at spore eller ”Jamme” enheden for uvedkommende – end ikke ved anvendelse af avanceret sporingsudstyr.

Er genstanden bortkommet/stjålet er der i UniSecure tracking desuden en mulighed for, at aktivere RF Beacon modulet. Ved hjælp af en UniSecure Locator kan genstanden spores ned til få meters nøjagtighed også indendørs.

Sporing med høj sikkerhed


Med UniSecure skabes det fulde overblik over køretøjer, trailere, både m.v. Overalt hvor det verdensomspændende GSM-netværk er tilgængeligt, kan Unisecure overvåge dine værdi- genstande udendørs såvel som indendørs i bygninger, kældre, lagerhaller m.m.

Se vores udvalg af tracking- og sporingsprodukter
Image

Sikkerhed og forebyggelse til private

Politiet, DKR og forsikringsselskaberne anbefaler
at du DNA-mærker dine værdier og forebygger indbrud og tyveri.

Hurtigt og nemt

Mærk dine ejendele med den unikke transparente SelectaDNA væske med mikroprikker og påfør de medfølgende advarselsmærker fra SelectaDNA kittet på ejendelene, døre, vinduer og postkasse, så forebygger du indbrud med op til 83%.

Farligt for tyve og hælere

Tyve og hælere løber en høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig når de stjæler SelectaDNA mærkede ejendele, hvilket gør at produkterne er sværere at afsætte til hælere eller slutbrugere.

I samarbejde med politiet

Politiet i politikredsene har udstyr så de straks kan aflæse DNA-koden og se ejerforhold i SelectaDNA's globale database. Tyve har et forklarings problem ift. at politiet kan se hvor det er stjålet fra, hvem ejeren er og om det er angivet som stjålet.

Sikkerhed og forebyggelse til private

Politiet, DKR og forsikringsselskaberne anbefaler
at du DNA-mærker dine værdier og forebygger indbrud og tyveri.
Læs mere nedenfor og se videoerne med de gode resultater.
Lad os tage en snak om din sikkerhed i hjemmet