NYHED! DNA-spray i varebiler mærker værktøjstyve i 6 uger.

Indbrudstyv i varebil DNA-mærket

Som noget helt nyt har Unisecure lanceret et SelectaDNA Spray system til varebiler og erhvervskøretøjer. Systemet er et batteridrevet mobilt stand-alone DNA-spray system som på under ét minut kan klargøres, monteres og aktiveres.

Ved indbrud i varebilen eller erhvervskøretøjet aktiveres den mobile DNA-spray enhed og mærker de kriminelle med en fin sky af UV-væske med sporstof og en unik DNA-kode. Væsken tørrer på få sekunder og kan ikke fjernes eller vaskes af. Væsken sætter sig på hud, tøj, sko m.m. i minimum 6 uger, og kan let spores til ét bestemt gerningssted og dermed også ejer af bilen. 

Op til 5 modtagere notificeres straks ved indbrud.

Det batteridrevne mobile spray system klargøres og sættes op på under ét minut og
er klar til at mærke uvedkommende med en unik DNA kode.

Batteridrevet mobil DNA-spray til varebiler og erhvervskøretøjer

DNA-spray brugt i årevis og forebygget røverier med stor succes i detailhandelen.

Røveriforebyggende DNA-spray
Advarsel om installerede sikringssystemer
har stor kriminalitets forebyggende effekt.

Konceptet er det samme for varebilen, her blot i detailhandelen. En lang række detailbutikker, heriblandt nogle af de største supermarkedskæder har anvendt SelectaDNA spray til forebyggelse af røverier med stor succes.
65% færre røverier viste en 18 måneders test blandt 50 supermarkeder som politiet offentliggjorde i 2016. Skiltningen som vist på billedet nedenfor og inde i butikkerne har stor forebyggende virkning.

Skulle nogen trodse skiltningen, så har politiet udstyret til at se mærkningen og foretage DNA-tests. Denne vil vise om en bestemt person har befundet sig i den pågældende butik eller varebil. Affyrede DNA-flasker udskiftes altid straks efter affyring og forsegles, hvis der har været begået en kriminel handling.

Kontakt Unisecure på tlf. 69901818 eller [email protected] og få en snak med vores sikringsspecialister om hvordan vi kan hjælpe med sikring af din virksomhed.