Stop tyveri af kabler, stilladser, metaller med Trace DNA-mærkning

SelectaDNA bruges inden for alle brancher til forebyggelse af tyveri og svind af  dyrt og vitalt udstyr.
Alene på byggepladser i Danmark bliver der stjålet for over 600 mio. kroner om året.
 

Forebyg tyveri af metaller,  stilladser og andet udstyr med Trace DNA-mærkning


SelectaDNA Trace kommer i en let-at-anvende 150 ml. spray indeholder to identifikationer: Trace nanopartikler, som validerer varemærket som et reelt SelectaDNA produkt, med metal mikroprikker der identificerer hvem den registrerede ejer er. Koden på metal mikroprikkerne er knyttet til en sikker database, der er tilgængelig for politiet på alle tidspunkter via en sikker online login.

SelectaDNA Trace sprayen indeholder en UV sporstof, så blot ved at lyse med en UV lommelygte over et markeret element, så vil en blå fluorescens indikere tilstedeværelsen af ​​Trace løsning. Denne kode kan derefter aflæses enten ved at anvende en SelectaDNA Trace scanner til overfladen, eller ved at tage et skrab af lakken og læse det med en scanner senere.

Se vores udvalg af SelectaDNA-mærkning til erhverv her
Image

Sikkerhed og forebyggelse
til erhverv

Politiet, DKR og forsikringsselskaberne anbefaler at du DNA-mærker dine værdier og forebygger indbrud og tyveri.
 

Hurtigt og nemt

Mærk værktøj, entreprenør maskiner, IT-udstyr, design møbler nærmest alt af værdi, med den unikke transparente SelectaDNA væske med mikroprikker og påfør de medfølgende advarselsmærker fra SelectaDNA kittet på ejendelene, døre, vinduer og postkasse, så forebygger du indbrud med op til 83%.

Farligt for tyve og hælere

Tyve og hælere løber en høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig når de stjæler SelectaDNA mærkede ejendele, hvilket gør at produkterne er sværere at afsætte til både hælere og slutbrugere.

I samarbejde med politiet

Politiet i politikredsene har udstyr så de straks kan aflæse DNA-koden og se ejerforhold i SelectaDNA's globale database. Tyve har et forklarings problem ift. at politiet kan se hvor det er stjålet fra, hvem ejeren er og om det er angivet som stjålet.

400.000 kr. stjålne DNA-mærkede kabler tilbage hos entreprenør. Kabeltyve anholdt af politiet


Politiet har fået et ekstra værktøj til opklaring af tyveri af kabler og metaller. "Det er normalt tyverier som er meget sværre at opklare, så det er vi rigtig glade for" udtaler Københanvs Vest Egns politi.
Entreprenør virksomheden MT Højgaard melder også tilfredshed. De har fået kablerne tilbage og kan genoptage byggeriet, så det ikke kommer til at ligge stille og penge er  sparet på nyanskaffelse. 

Stærkt forebyggende og afskrækkende

Bruges i mere end 40 lande. Siden 2005 er over 15 mio. hjem og firmaer beskyttet.

Hos Unisecure har vi over 30 års erfaring i sikkerhedsbranchen med kriminalitetsforebyggelse
Skal vi tage en snak om sikring af dit firma?