Kriminel DNA-sprayet i butikken, giver 100% entydig identifikation

Butikken er sikret mod røveri med DNA-spray skiltningen i  og uden for butikken sænker røverier med 65%*. Mærkningen kan identificeres af politiet fra hud, tøj, sko, våben mv.
 

DNA-Spray forebygger røverier og sikrer personalet mod en ubehagelig oplevelse


 

Et SelectaDNA spray system påfører kriminelle en fin sky af UV-væske med sporstof og en 100% unik DNA-kode, som sidder på hud, tøj, sko, våben i min. 6 uger, og kan let spores.

Butikker med DNA Spray bliver derfor uoplagte mål for røverier pga. den sporing og forbindelse, der knyttes til ét bestemt gerningssted. Dette gør at kriminelle frygter SelectaDNA-teknologien.

DNA Spray bruges bl.a. i supermarkeder, guldsmedeforretninger, restauranter, tankstationer, døgnbutikker, spillehaller, banker mv. Offentlige instanser benytter også teknologien for at beskytte deres værdifulde materialer, og som en sikkerhed for deres personale.

Kontakt os for yderligere information,
tilbud eller bookning af møde
Image

Et godt valg

Med mere end 15 års erfaring fra udlandet og siden 2014 i Danmark er der skabt meget gode resultater  og derfor er SelectaDNA spray systemet et godt valg til forebyggelse af bl.a. røverier.
Advarsel med skiltning ved indgangspartier, i butikken og ved alle kasser indikerer tydeligt at der en høj risiko ved at begå en kriminel handling.

Farligt for røvere

Kriminelle løber en meget høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig hvis de forsøger at begå et røveri hvor der er installeret et SelectaDNA spray system. Det er faktisk farligt for de kriminelle idet de selv kan aktivere dna-spray systemet uden at vide det. Der kan påvises DNA-mærkning i mindst 6 uger efter påførsel af sprayen.

I samarbejde med politiet

Politiet i politikredsene har udstyr så de let kan se hvis krimminelle er blevet mærket med SelectaDNA væske fra et røveri f.eks. fra et supermarked. Et skrab fra tøj, huden, våben mv. fortæller nøjagtig hvilken butik den unikke DNA-kode stammer fra som utvetydigt vil knytte personen til gerningsstedet.

Politiet offentliggør: 65% færre røverier i 50 detailbutikker med SelectaDNA-spray system


Røverier mod supermarkeder, tankstationer, døgnbutikker mfl. har været et stort problem i lang tid, derfor iværksatte Københavns politi et 18 mdr.'s projekt i 2014 med 50 supermarkeder, hvor der blev installeret SelectaDNA Spray systemer. Se politiets offentliggørelse og resultat her >> 

* 18 mdr.'s test gav 65% færre røverier.


Stærkt forebyggende og afskrækkende

Bruges i mere end 40 lande. Siden 2005 er over 15 mio. hjem og firmaer beskyttet.

Hos Unisecure har vi over 30 års erfaring i sikkerhedsbranchen med kriminalitetsforebyggelse
Skal vi tage en snak om sikring af dit firma?