DNA-mærkning af dagligvarer anvendes til forebyggelse af butikstyveri

En usynlig DNA-mærkning på varer i supermarkeder, tøjbutikker mfl. har en  afskrækkende effekt på butikstyve mod at stjæle
 

Tyveri af varer fra detailbutikker er blevet et større og større problem.


Tyve går uhindret ind og tager store partier af Nescafé, chokolade, cigaretter, parfumer, iPhones, rækken af varer er nærmest uendelig for hvad der stjæles i butikkerne. 

Butiksvarer kan som udgangspunkt ikke forbindes til ét bestemt salgssted, hvilket gør det sværere at få butikstyve dømt og konfiskere de stjålne varer.

DNA-mærkning af varer med en 100% unik usynlig DNA kode fortæller netop politiet om ejerforholdet. DNA-koden som er anvendt til mærkningen registreres med butikkens ejeroplysninger i en global database. Politiet har adgang til databasen og ved vha. en simpel søgning på DNA-koden kan de bevise at varerne stammer fra ét bestemt gerningssted. 

Bestil et uforpligtende tilbud i dag
Image

Forebyg butikstyveri

Skiltning med DNA-mærkning af varer sænker risikoen for tyveri. Butikker viser det ved indgange, kasseekspeditionen og andre steder i butikken og opnår en præventiv effekt.
 

Hurtigt og nemt

Mærk butikkens varer nemt og hurtigt med DNA-spray fra Unisecure.
Registrer DNA-kode med butikkens information i den databasen og opsæt den præventive skiltning.

Farligt for tyve og hælere

Tyve og hælere løber en høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig når de stjæler og sælger SelectaDNA mærkede varer. Dette gør at DNA-mærkede dagligvarer, tøj, elektronik, ure, sportsudstyr mv. bliver sværere at afsætte.

I samarbejde med politiet

Politiet i politikredsene har udstyr så de straks kan aflæse DNA-koden og se ejerforhold i SelectaDNA's globale database. Tyve, hælere eller aftagere af tyvekoster har et forklarings problem ift. at politiet med sikkerhed kan se hvor det er stjålet fra, og ejeridentiteten på de pågældende varer.


Forebygger butikstyverier


Hos Unisecure har vi over 30 års erfaring i sikkerhedsbranchen med kriminalitetsforebyggelse
Kontakt os for en snak om DNA-mærkning af varer