Efterforskning


Unisecure har gennem en årrække stået for privat efterforskning og rådgivning i forbindelse med svindel, bedrageri, tyveri m.m.

Vores efterforsknings konsulenter er tidligere polititjenestemænd og specialister i at sikre dokumentation, med henblik på en evt. senere anmeldelse til politiet.

Med Unisecures avancerede sporingsenheder og triangulering tilbyder vi en meget præcis lokalisering af stjålet udstyr indenfor få meters afstand, også selvom de er placeret i P-kældre, beton-afskærmede bygninger mv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Image
Image

Uddannelse


Unisecure har gennem årene undervist både landets politikredse, offentlige myndigheder og forsikringsselskaber i effektiv brug af både DNA-mærkning samt vores løsninger indenfor tracking og sporing.

Vores efterforskningskonsulenter står i spidsen for vores uddannelsesforløb, som er et teknisk og detaljeorienteret forløb, hvor eksempler fra vores tidligere efterforskninger viser, hvorledes Unisecures produkter anvendes, i forbindelse med efterforskning og formindskning af tyveri.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Foredrag


Unisecure deltager i oplæg og debatter ude i virksomheder samt til borgermøder, foreninger m.m., hvor vi belyser flere emner indenfor forebyggelse og efterforskning af tyveri.

Et foredrag med Unisecure bliver afholdt af en af vores efterforskningskonsulenter, hvorpå interessenterne bliver gjort klogere på en typisk tyvs adfærd og ageren, situationer og statistikker i dagens Danmark og hvordan tyveri kan forebygges og efterforskes ved brug af Unisecures løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Image