Forbryderjagt: Efterforskning af stjålne maskiner i Nordsjælland

Alarmopkald modtaget tidlig morgen om stjålne industrimaskiner - vi fandt frem til effekterne sammen med Politiet 

Responsen fra personen på adressen var ikke ligefrem imødekommende mod Politiet. 

Effekterne blev meldt stjålet til både Unisecure og Politi, da virksomheden mødte ind på byggepladsen tidlig morgen, hvor disse var forsvundet. Herefter igangsatte vi sporingsjagten, og nåede frem til lokationen samme formiddag.

 

Effekterne blev fundet og retuneret samme dag som der blev slået alarm

Vi blev mødt uvelkommen respons på lokationen af vedkommende, hvor vi først efter dialog med politiet kunne få lov til at nærpejle os frem til effekterne. 

Unisecures sikkerhedsrådgivere anvender avancerede sporingsenheder og triangulering, hvor de meget præcist kan lokalisere stjålet udstyr indenfor få meters afstand - også selv om de er placeret i P-kældre, betonafskærmede bygninger m.m. 

Derfor var det også muligt at fremskaffe effekterne tilbage til byggepladsen samme dag, hvor alarmen om de stjåle effekter blev alarmeret, hvorefter driften på pladsen kan fortsættes. 

 

Antallet af indbrud i håndværkerbiler og på byggepladser er steget markant de seneste år.

Håndværkere der har foretaget flere forskellige sikkerhedsforanstaltninger som DNA-mærkning, tracking og varevognssikring, har mindst 83% lavere risiko for at blive stjålet.

Se mere om de forebyggende sikkerhedsprodukter her

Vores sikkerhedsrådgivere tager også gerne en uforpligtende snak med jer omkring hvordan I kan forebygge tyveri bedst muligt.

 

Giv os et kald

Vores sikringseksperter sidder klar til at hjælpe dig 

Ønsker du at vide mere om Unisecure, eller er du nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores sikringskonsulenter hurtigst muligt.

CEO / Adm. Direktør Henrik Olsen +45 69 90 18 18 info@unisecure.dk

Kontakt din Sikringsekspert

* Obligatoriske felter