4 indbrud i varebiler, på kun 1 uge.

Unisecure-13-organiseret-berigelseskriminalitet-i-Storkoebenhavn-890x466

På kun 1 uge fik 4 håndværksvirksomheder indbrud i deres varebiler på Vestegnen i København. På årsbasis er det flere hundrede håndværksvirksomheder som kommer ud til synet af en tømt varebil alene på Vestegnen. Tyvene går efter det dyre El-værktøj og materialer.

At stå med en tømt varebil kan have store konsekvenser for den enkelte. Der skal bruges tid på at anmelde det til forsikringen, bilen skal afleveres på værkstedet for at udbedre skaderne efter indbruddet, og oven i det bliver man nød til at aflyse eller udsætte kundeaftaler. Alt sammen som kan mærkes på pengepungen.

Der er flere metoder og gode råd for at sikre sig, disse kan bl.a. ses på politiets hjemmesider.

Vi vil gerne komme med et par råd i tillæg. Det skal gøres ekstra svært, mere besværligt og i høj grad langt mere risikofyldt for tyven at bryde ind. Jo sværere det er, jo længere tid skal der bruges for at få adgang og jo større er chancen for at blive opdaget. Her kan en Cargo Lock (mekanisk indvendig dobbelt lås) være med til at give tyven grå hår i hovedet. Synlig skiltning på bilen om at der er installeret en ekstra lås, har igennem mange år i Europa forebygget indbrud.

Unisecure har speciale indefor forebyggelse, sikring og efterforskning.Kontakt os, så tager vi gerne en snak og rådgive omkring sikringsmulighederne

eller få ettilbud på sikring af din varebil

Tags: